Welcome to my blog.You want to Follow ? or go back to Home.




peace ♥♥

kemichiwa , assalamualikum , slmt sejahtera , ehehhehe , oke korang sihat tak hri nie , tak sehat ? gi la hospital too .. nti bertmbh parah pulk .. haha
semalam 04.2.2012 aku hang , with adekk zuraa , sumpah best la jugaakk ,, yg paling best aku nan adekk zura lpak pavi then kita orng pent aw , kita orng duduk la dkt tmpt tuu ,, skli ad golongan mamat nie , 4 orng mcm tuu , diaa nak mnta no kita orng , tpi kita orng buat bodo je , then diaa brni kan diri mntaa laa ...
then yg aku sakit hati , adek zura aku pandai terlebih kasi no aku dekt mamat too .. hahah , sengal kan .. then masa adek aku bg too laki too percya la tuu no adek aku ... hahah . last2 kena tpu ...
pastuu gmbr bwah dua nie , mse nie tnggu jntan too , sbb dia orng nak no adekk zura ... tpi adekk zura tak nk ksi .. ksi pon no yg tak aktif ,. sakai kan .. then kita orng lepak tmpt shisha , sma nan diaorng .. tpi syg nye .. tmpt shisha too pent gilaa , pastuu jln2 cri tmpt shisha ag , jmpe mmg jmpe , tpi tak bole sbb tpmpt too 18 taon ke ats .. ahhaha , then kitaa orng grakk la . mse too jgakl kitaa orng tros balikk .. berpecah laa jwb nye :)
gambr dibwh nie laa sebeblom diaorng dtg , oke tahu sakai kan .. tak lawa pon :/
picture yang bwah nie ,, dekat psr mlm . hmmmm , after dh balikk dri hang tooo ... sakai kan ... haish ... biasa lah muka dlm keletihan :)
yang nie bersama adek tasha dekt psar malam , lpas siap mkn smuaa nye dkt situu with mum ... ehhehe ,, oke diaaa putih and i hitam .. hahah ... lain mak and bapak ... so fhm2 je laa , peace :p

nie pulak bersma adekk zura pendekk , diaaa lah yg gila bg no aku at mamat too , tpi nsb baek aku single , hahahah ... :) .. nie dkt pavi then bwah too dlm bas .. hahah ,, mse dlm bas too ikot adek zura balikkk uma diaa jap .. hehehehe

sampai sni je lah citer diaa , yg agk bosn kan ... hahahah ...but serius rindu gila dkt adekk aku sorang nie ,, mula3 mne lah knl diaa too ,, tpi disbb kan nizam + aan aku kenal nan adekk pendek nie ... ehhehe , btw : aka syg adekk aw , muaaaaxxx <3<3
oke laa , tu je nk cte .. bye .. iloveyousomuch ... muaahehehhe ... <3<3
0 comments

Older Post | Newer Post